Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MaGi wint het Herenthoutse finaleticket voor Nief Talent

Nief Talent MaGi

Vrijdagavond gaven 4 muzikale acts het beste van zichzelf tijdens de Herenthoutse preselectie van Nief Talent in Jeugdhuis ’t Verschil. Nief Talent is een muziekwedstrijd die zangtalent en bands uit Neteland podiumervaring en een duwtje in de rug wil geven. MaGi kwam als laureaat uit de bus.

De artiesten MaGi, The Chalkheads, Battaclan en Zinnia - de ene al wat meer ervaren dan de andere – kregen in deze competitie vier nummers de tijd om het publiek en de jury te overtuigen. De inzet was niet min: een podium deze zomer als opener van de Parkfeesten en een ticket naar de finale om als lokale inzending de kleuren van Herenthout te verdedigen.

Wie daar met de hoofdprijs gaat lopen, wacht een plaats in de geschiedenisboeken naast de vorige winnaars en een heus coachingtraject door professionals uit de branche om verder aan de weg naar succes te timmeren.

Een driekoppige jury met afgevaardigden Bert Schallenbergh (Clamotte Rock), Joeri Van Elst (MinC) en Imani Verstappen (JH ’t Verschil) zorgde voor een vakkundige beoordeling van de vier acts, en dat was geen eenvoudige opdracht. Na een grondige deliberatie, onder toeziend oog van juryvoorzitter en schepen van Cultuur Sander Ooms, kwam er toch witte rook met het duo MaGi als winnaar.

De finale van Nief Talent gaat door op zaterdag 27 april in zaal De Dreef in Vorselaar, waar MaGi het vanaf 20.00 uur opneemt tegen de inzendingen van Vorselaar, Grobbendonk, Herentals en Olen. Alle supporters zijn welkom.

Nief Talent MaGi

Nief Talent MaGi

Nief Talent MaGi

Deel dit artikel